+36 (30) 4 665 196

Nyíregyháza - Kiadó Ipari

Alapterület
225 m2
Irányár
600.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
255

Belvárostól pár kilométerre telephely kiadó

Leírás

Nyíregyháza - Oros több vállalkozás céljára alkalmas épület kiadó!

Nyíregyháza - Oros frekventált részén, főútról könnyen megközelíthető , két szintes, több szobás lakással és 7 állásos műhellyel, valamint garázsokkal rendelkező komplex épület egyben, vagy igény szerint külön-külön kiadó.

Az ingatlan földszintjén egy bejáratott műhelyrész található, aszfaltozott udvaron az elektromos kapunyitás mellett, a zárt parkolási és rakodási lehetőség is biztosított, 12 beállóval.
Az épület szintenként 225 négyzetméter ( a megjelölt bérleti díj egy szintre kalkulálva!), így összesen 450 négyzetméteres, amelyben a lakás célú és az ipari ingatlanok külön albetéttel és fogyasztásmérőkkel rendelkeznek (külön gáz kazán fűtés minden szinten, hűtő - fűtő klíma).
Internet, távfelügyeleti és biztonsági rendszer kiépítve.
Az üzemi helyiségek ipari árammal és levegőhálózattal ellátott szerelőaknás műhelyek, amelyek mellett raktár, irodai helyiségek, tárgyaló és bemutató terem is található, továbbá külön bejáratú lakással is rendelkezik, amelyben a 7 szoba és a terasz mellet, két külön konyha és két külön fürdőszoba is található.

Autóval a városközponttól mindössze 10 percre, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető!

A bérleti díj négyzetméter arányosan (bruttó 3.000.- Ft/m2) + rezsiköltség + 2 havi kaució.

Az ingatlan bérlése befektetés céljából kiváló, az épület alkalmas többféle szolgáltatási és kereskedelmi tevékenység végzésére, továbbá fekvése szerint pályázati övezeti besorolásban is szerepel, ezért a pályázati lehetősége is adott.

Igény szerint alaprajz elérhető!

Kapcsolati adatok

Szűcs Adrienn

Szűcs Adrienn

Értékesítő

+36-30-493 4633

szucs.adrienn@koronaingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok