+36 (30) 4 665 196

Nyíregyháza - Eladó Lakás

Alapterület
34 m2
Irányár
28.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
765

Nyíregyháza Belváros szívében

Leírás

A panorámás kilátás garantált!
Belvárosi téglaépület fantasztikus áron!
Értékálló lakás, miért várna tovább?

**INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ**

Az ingatlan Nyíregyháza belvárosában található.A központi elhelyezkedés kényelmes hozzáférést biztosít a város összes szolgáltatásához. Néhány perces sétára találhatóak boltok, éttermek és kávézók. A közlekedés is kiváló, a busz- és vasútállomás könnyen elérhető. A környék tehát ideális mind a fiataloknak, mind az idősebb korosztálynak. Csendes, mégis központi helyszín.

**ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL**

Az épület 2000-ben épült, tégla szerkezetű, ami időtálló és magas minőséget sugall.Szigetelése révén a téglaépület természetes hőszigetelést biztosít. A három emeletes épület összesen három szinten kínál lakásokat, lifttel azonban nem rendelkezik. A parkolás az utcán, közterületen oldható meg, amely a belvárosi elhelyezkedés miatt előnyös. Az épület jó állapotú, rendszeresen karbantartott. Az ingatlan tehermentes, ami további biztonságot nyújt.

**AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**

A 34 nm-es, jó állapotú lakás egy szobával rendelkezik. A tájolás nyugati, így délután és este természetes fény árasztja el a lakást. A fűtést távfűtés biztosítja egyedi méréssel, ami költséghatékony megoldás. Az ingatlan panorámás kilátással büszkélkedhet, ami különleges vonzerőt jelent. Az erkély 4 m2-es, ami kellemes szabadtéri teret biztosít. Légkondicionáló van és a jó elhelyezkedése és az épület szerkezete optimális belső klímát biztosít.

**A KÖRNYÉK JELLEMZŐI**

A belvárosi elhelyezkedés számos előnnyel jár: minden fontos szolgáltatás és szórakozási lehetőség közvetlen közelben található. Kiváló közlekedési csomópont, ami könnyű hozzáférést biztosít Nyíregyháza bármely pontjához. Iskolák, óvodák, orvosi rendelők mind a közelben találhatóak, ami különösen családosoknak lehet vonzó. A környék kulturális és közösségi életben gazdag, számos rendezvény és program várja az új lakókat. Csendes, barátságos környezet, ahol biztonságban élhet.

Ha felkeltette érdeklődését kérem hívjon bizalommal!

Kapcsolati adatok

Jaksiné Hován Krisztina

Jaksiné Hován Krisztina

Értékesítő

+36-30-466 5196

hovan.krisztina@koronaingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás