+36 (30) 4 665 196

Nyíregyháza - Eladó Lakás

Alapterület
85 m2
Irányár
42.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
702

Nyíregyháza Széchenyi utcán

Leírás

Nyíregyházán, a Széchenyi utcán eladó , első emeleti, téglaépítésű társasházban 85m2 lakás, amely a belváros közelében helyezkedik el. Az ingatlan 1999-ben épült, és zárt udvaron található 13 m²-es garázzsal is rendelkezik, ami kényelmes parkolást biztosít.

A lakásban két szoba, egy nappali-étkező, valamint egy beépített konyhabútorral felszerelt konyha található. A fürdőszoba modern megoldásokat kínál, dupla mosdóval és két zuhanyzóval, valamint WC-vel.
Az ingatlan komfortját tovább növeli a kondenzációs gázkazán, valamint két hűtő-fűtő klíma, amelyek biztosítják a megfelelő hőmérsékletet az év minden szakában.

Az épület fa nyílászárókkal és egy biztonságos, 9 ponton záródó fém bejárati ajtóval van felszerelve. Az ingatlan elhelyezkedése ideális, hiszen minden fontos létesítmény, mint óvodák, iskolák, busz- és vasútállomás, gyógyszertár, játszótér és parkok könnyen elérhetők.
Ez a lakás kiváló választás lehet azoknak, akik egy tágas, jól felszerelt és jó infrastruktúrával rendelkező otthont keresnek a belváros közelében.

Kapcsolati adatok

Durstné Kovács Henriett

Durstné Kovács Henriett

Értékesítő

+36-30-161 7016

durstne.henriett@koronaingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás