+36 (30) 4 665 196

Nyíregyháza - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Kőrösi Csoma Sándor
Alapterület
63 m2
Irányár
49.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
773

Egyedülálló lehetőség!

Leírás

KIVÉTELES LEHETŐSÉG nyílik arra, hogy Nyíregyháza egyik legcsendesebb és legkedveltebb városrészében, Malomkertben vásároljon meg egy kiváló állapotú, azonnal költözhető földszinti lakást egy négy lakásos társasházban. Ez az ingatlan valódi KINCS azok számára, akik értékelik a nyugalmat és a kényelmet. Az ingatlan Szigetelt Tégla Falazattal rendelkezik, ami kiváló energiahatékonyságot biztosít, így a téli hónapokban is ALACSONY FŰTÉSI KÖLTSÉGEK mellett élvezheti az otthon melegét.

A lakás elrendezése rendkívül praktikus: a 2+1 SZOBÁS kialakítás kiegészül egy tágas konyhával és étkezővel, kamrával, valamint fürdőszoba padlófűtéssel és WC-vel. Az ingatlanban TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁST végeztek el, ennek keretében megújultak a víz és villanyvezetékek, valamint a burkolatok is újak. A modern Műanyag Nyílászárók pedig REMEK HANG- ÉS HŐSZIGETELÉST nyújtanak, redőnnyel felszerelve a maximális kényelem érdekében.

Az ingatlan különlegessége, hogy a vételár tartalmaz egy szerelőaknás Garázst is, amely külön helyrajzi számmal rendelkezik, továbbá egy praktikus tároló is a lakás részét képezi. Az itt található bútorok a vételár részét képezik, így Önnek csak a személyes tárgyait kell hoznia – ennél KÉNYELMESEBB megoldást aligha találhat.

A lakás PER ÉS TEHERMENTES, így az ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS megkötése után azonnal beköltözhet új otthonába. Ne hagyja ki ezt a ritka alkalmat, hiszen egy ilyen adottságokkal rendelkező ingatlan igazi ritkaság a piacon! Ha nem szeretne időt és energiát pazarolni a felújításokra és az ezzel járó ügyintézésre, ez az ingatlan Önre vár. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és legyen az első, aki megtekintheti ezt a CSODÁLATOS OTTHONT!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Jaksiné Hován Krisztina

Jaksiné Hován Krisztina

Értékesítő

+36-30-466 5196

hovan.krisztina@koronaingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás