+36 (30) 4 665 196

Nyíregyháza - Eladó Ház

Alapterület
212 m2
Irányár
95.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
NYSZ

Nyíregyháza

Leírás

Tökéletes családi otthon Nyíregyháza kertvárosában!

Fedezze fel ezt az ENERGIATAKARÉKOS családi otthont, amely minden igényét kielégíti! Nyíregyháza belvárosának közvetlen közelében, egy rendezett, szép családi házas utcában található ez a 4 HÁLÓSZOBÁS, nappalis, amerikai konyha-étkezős, 130 m²-es családi ház.

Az ingatlan főbb jellemzői közé tartozik a 2022-ben beépített 3kw-os NAPELEM rendszer, amely a teljes ház villamos energiáját kiváltja. Ez azt jelenti, hogy a villanyszámla 0 Ft! A teljes ház HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁVAL felszerelt. A NAPKOLLEKTOROK biztosítják a melegvízellátást és kettő 200 literes puffer tartályban tárolják, mindemellett a fűtésre is rásegítenek.

A biztonságot központi RIASZTÓ rendszer védi, és az elektromos kapuk és garázskapu használatát is élvezheti. A 30 m2-es FŰTHETŐ GARÁZS pedig elegendő helyet biztosít autójának. A kert öntözőrendszerrel és vakondhálóval kiépített, valamint egy hangulatos fillagóriával is rendelkezik.

A ház nyílászárói bukó-nyíló redőnyökkel vannak szerelve, az emeleten Velux tetőtéri ablakok találhatóak árnyékolóval és szúnyoghálóval. A konyha egyedi bútorokkal és teljes gépesítéssel rendelkezik, beleértve a mosogatógépet, páraelszívót, kerámia főzőlapot, beépített sütőt és hűtőt is. Két hálószobához SAJÁT GARDROB SZÓBA tartozik, az emeleti fürdőszobában pedig egy 2 személyes FINN SZAUNA biztosítja a lakók egészségét.

A ház elosztása kifejezetten kedvező, a helyiségek külön nyílnak, a kelet-nyugat tájolásnak köszönhetően pedig egész nap NAPFÉNYES, VILÁGOS és kellemes hangulatú. Az utca szépen karbantartott, tiszta és kulturált lakóközösséggel rendelkezik. A környék nyugodt, csendes és biztonságos, közelben óvodák, iskolák, gyógyszertárak, bevásárlási lehetőségek, és számos rekreációs lehetőség biztosítja a kényelmes mindennapokat.

Az ingatlan PER ÉS TEHER MENTES, azonnal költözhető, és ideális választás családoknak, pároknak és befektetőknek egyaránt!

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Lépjen velünk kapcsolatba!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás