+36 (30) 4 665 196

Nyíregyháza - Eladó Ház

Alapterület
130 m2
Irányár
92.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
373

Luxus ingatlan

Leírás

Luxus ingatlan Nyíregyháza kertvárosias városrészén!
Nyíregyháza frekventált városrészében, kertvárosias zsákutcájában, belváros közelében, minden igényt kielégítő, energiatakarékos /napelemmel és napkollektorral ellátott/ 2000-ben épült, zártsorú beépítéssel, tégla szerkezetű, 340m2-es telken, pincével, kétállásos garázzsal, egyedi stílusban berendezett és kialakított, gáz cirkós fűtéssel, szintes, 4 szobás, 130m2-es K-Ny-i fekvésű, szép családi ház eladó!
Az ingatlan alatt húzódik a közel 60m2-es pince, ahol a gépészet részeként 2 db 200 literes puffertartály vízlágyító berendezéssel, a napkollektorok által, a melegvíz ellátásért felelősek. 2022-ben a 8kw-os napelem beépítése az építmény villamos energiáját szolgálja, ami így nullás villanyszámlát eredményez. A pincében található a család szórakozására fenntartott infraszauna és közösségi tér.
A földszinti, fűthető, kétállásos, 30m2-es, elektromos kapuval ellátott garázsból is elérhető az első szinten lévő előszoba és gépiesített konyha + nappali, ami az itt lakók ízléséről tanúskodik és az egész házra jellemző. Finom elegancia, női bájjal fűszerezett, rafinált textíliák, illetve kiegészítők, az ingatlan több pontjának főbb jegyei.
Fenti szinten (4 db szoba), a hálószobákhoz saját gardrób került kialakításra, a fürdőszobában 2 személyes finn szauna gondoskodik az itt élők egészségéről.
Az ingatlan műanyag nyílászárók rovarhálóval, redőnyökkel; az emeleten Velux márkájú tetőtéri fa ablakok, árnyékolóval és szúnyoghálóval, hűtő-fűtő klímákkal, illetve riasztóval felszerelt.

A kertben öntöző rendszer gondoskodik a növényzet vízellátásáról, a meglévő furott kút mellett, a vakondok elleni védekezés vakondhálóval megoldott. A kert részét képezi még a szabadtéri programokra alkalmas filagória.
A környék jellegéből adódóan csendes, tiszta, családias, akár gyalogosan is könnyűszerrel elérhető a belváros, ebből kifolyólag minden közel: bevásárló egységek, iskolák, óvodák, bölcsődék, orvosi rendelők, gyógyszertárak.

Az ingatlan per és tehermentes, azonnal költözhető.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok