+36 (30) 4 665 196

Nyíregyháza - Eladó Ház

Alapterület
140 m2
Irányár
56.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
339

Kórház közeli családi ház null rezsis

Leírás

Nyíregyházán Jósa András Kórház-tól 100m-re 140m2 sarokház 320m2 telekkel, műanyag nyílászárókkal, redőnnyel, kis pincével, különálló garázzsal, ipari árammal, parkosítva automata öntözőrendszerrel, kamerarendszerrel, csatornafűtéssel eladó.
A ház gyakorlatilag "0-a" rezsis mivel napelemmel felszerelt így megoldott a ház hűtése, fűtése és energia ellátása, itt nem kell félni az energia áremelésektől, mivel nem jön számla. A fűtésért, hűtésért 5db klíma felelős. E-mellett központi fűtés is található az ingatlanban melyet a pincében elhelyezett vegyes tüzelésű kazán fűt radiátorokon keresztül. Így a ház kettős fűtési rendszerrel rendelkezik.
A házban megtalálható 4 szoba + nappali, ebből az egyik szoba kettéosztható így még 1 szoba kialakítható. A sarokkádas fürdőben kialakításra került egy WC is, de a bejárat mellett egy különálló WC+kézmosó is megtalálható. A konyhában beépített konyhaszekrény található. Az ingatlanhoz tartozik egy kis fedett terasz is.
Az ingatlan rendkívül jó elhelyezkedésű, mivel 100m belül található a Jósa András Kórház, Óvoda, ABC, Posta, Gyógyszertár, Cukrászda, Buszmegálló. Belváros könnyen megközelíthető akár gyalogosan is.
A ház körül széles járda és több autó számára kialakított parkoló található.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok