+36 (30) 4 665 196

Nyíregyháza - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Vezér utca
Alapterület
110 m2
Irányár
33.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
756

Nyíregyháza Oros

Leírás

Fedezze fel Nyíregyháza legjobb ajánlatát!
Szakértő szemmel nézte már ezt?
Ház 33900000 Ft-ért az Öné lehet!

**INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ**

Az ingatlan Nyíregyháza Oros Fő utcából nyíló ház könnyen megközelíthető, mégis elég távol van a városi nyüzsgéstől. A környék csendes és barátságos, így ideális választás családok számára. Az ingatlan panorámás kilátása a természet kedvelőit is megnyeri majd. Kényelmes távolságra találhatóak a helyi létesítmények és szolgáltatások. A délkeleti tájolású ház biztosítja a napfényes, világos tereket egész nap. Az azonnal költözhető és tehermentes ingatlan új tulajdonosára vár!

**ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL**

A 1980-ban épült családi ház 2000 négyzetméteres telken helyezkedik el. Az épület külső falazata tufa, mely tartós és természetes hőszigetelő tulajdonságokkal bír, bár szigetelés jelenleg nincs rajta. A tető pala fedést kapott, amely hosszú élettartamot garantál. Az ingatlanhoz udvari beálló tartozik, így a parkolás kényelmesen megoldott. A családi ház földszintes kialakítása lehetőséget ad a könnyű mozgásra és átalakítási lehetőségekre. Az udvarban melléképületek és tárolók állnak rendelkezésre, melyek különféle célokra használhatóak. Bár felújítást igényel, a ház struktúrája szilárd és megbízható.

**AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**

A 110 négyzetméteres ház három tágas szobával rendelkezik, amelyek sok lehetőséget kínálnak a kreatív belsőépítészethez. A fűtést gáz cirkó biztosítja, de a cserépkályha és vegyes tüzelésű kazán is hozzájárul a komforthoz. Nincs beépített tetőtér, de ez lehetőséget ad a további bővítésekre. Az ingatlan jelenlegi állapota felújítandó, így új tulajdonosa saját ízlésére formálhatja. Az ingatlanba légkondicionáló nincs beépítve, de a ház kiváló tájolása biztosítja a természetes szellőztetést. A tufa falak és az egyszerűsége miatt az épület alacsony fenntartási költségeket igényel.
**A KÖRNYÉK JELLEMZŐI**
Nyíregyháza egyik legkeresettebb lakóövezetének középpontjában található a ház, ahol a közösségi élet virágzik. Megtalálhatók itt helyi üzletek, iskolák, és egészségügyi intézmények rövid sétatávolságra. A közeli parkok és zöldterületek kiváló lehetőségeket nyújtanak szabadidős tevékenységekre. Kiváló tömegközlekedési lehetőségek biztosítják a könnyű eljutást a város különböző részeibe. A környék kulturális és sporteseményekben gazdag, így minden korosztály számára vonzó élményeket nyújt. Biztonságos és barátságos környezet várja az ideköltözőket. Az itt elérhető szolgáltatások és lehetőségek révén az ingatlan nem csak otthona lesz, hanem a közösség részévé válhat.

Az ingatlan per és tehermentes és azonnal birtokba vehető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Jaksiné Hován Krisztina

Jaksiné Hován Krisztina

Értékesítő

+36-30-466 5196

hovan.krisztina@koronaingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás